Registreren

Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in woontextiel en verkopen alléén aan de detailhandel en wederverkoper. Bent u als particulier geïnteresseerd in onze producten dan kunt u ons een mail sturen en ontvangt u van ons een lijst van wederverkopers.

Om te kunnen bestellen is een klant account nodig. Na het het aanvragen van een account kan u ons gehele assortiment bekijken en ziet u ook de prijzen.  Om een account snel aan te maken, doorloopt u de volgende stappen:

1. U vult onderstaand formulier in
2. Uw gegevens worden door ons gecontroleerd
3. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met uw login gegevens
4. Met deze login gegevens kunt u bestellingen plaatsen op deze website

Minimale Orderwaarde

Voor uw  bestelling geldt een minimaal orderbedrag. Deze orderwaarde kan per land verschillen. De minimale orderwaarde voor Nederland bedraagt € 200,-.  Bezorgkosten € 7,95. Bestellingen vanaf € 400,- worden franco verstuurd.

Voor inkoopgemak is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij Tica Aalsmeer of Trends en Trades Venlo. Hiervoor geldt geen minimum orderbedrag en afrekening geschiedt met uw klantenpas bij de centrale kassa van de betreffende locatie. Vermeld hiervoor uw klantnummer van de vestiging waar u de goederen wilt afhalen.

Je bent niet ingelogd of je hebt nog geen account Log hier in of Maak een nieuw account
  • No products in the cart.